Eseményinformáció

IDŐPONT

2019. november 23.

HELYSZÍN

Budapest, BOK Sportcsarnok (volt SYMA Csarnok)

1143 Budapest, Dózsa György út 1.

Bejárat résztvevők számára a belépés a Dózsa György út felőli bejárat mellett található jegypénztárnál, valamint a Szoborpark felőli bejáratnál.
Sajtó, média, VIP, előadók és fellépők számára belépés kizárólag a Szoborpark felőli bejárat mellett található jegypénztárnál.

REGISZTRÁCIÓ

Az előtérben található regisztrációs pultoknál lehet átvenni a támogatók ajándékait tartalmazó regisztrációs csomagot. A belépőjegy személyes adatokat tartalmazó részének kitöltése után a jegy leadásával a nap folyamán bármikor átveheted a támogatók ajándékait tartalmazó ajándékcsomagot, bármelyik “ajándékcsomag átvétele” felirattal jelzett táblánál.

Mit tartalmaz a regisztrációs csomagunk? – HAMAROSAN…

MEGKÖZELÍTÉS

Hogyan közelíthető meg a BOK Sportcsarnok?

BKV járatokkal

 1. BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi helyi tömegközlekedési eszközök állnak meg:
 • M2-es metró Puskás Ferenc Stadion állomás
 • 1-es villamos Puskás Ferenc Stadion megálló
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Útvonalak vidékről érkezőknek

 • Déli pályaudvarról: M2 metró, Puskás Ferenc Stadion megálló
 • Nyugati pályaudvarról: M3 metró – Deák Ferenc tér – M2 metró – Puskás Ferenc Stadion  megálló
 • Keleti pályaudvarról: M2 metró – Puskás Ferenc Stadion megálló
 • Népliget autóbusz-állomásról: 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló
 • Árpád-híd autóbusz-állomásról: 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló
 • Stadion autóbusz-pályaudvarról: 5 perc gyaloglás
 • Etele tér (Kelenföld) autóbusz-állomásról: 103-as busz – Népliget – 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló
 • Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér: taxival 20-25 perc vagy 200E BKV-busz – M3 metró – Népliget megálló – 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló

Gépkocsival

Azok számára, akik nem tömegközlekedéssel közelítik meg az épületet, 200 férőhelyes, ingyenesen igénybe vehető parkoló áll a rendelkezésükre (behajtás az Ifjúság útja felől). A parkoló megtelte után a Dózsa György úton van lehetőség ingyenes parkolásra.
Főbb városi útvonalak, ahonnan az Ifjúság útja megközelíthető: Stefánia út, Kerepesi út, Dózsa György út. Vidékről érkezők az autópályák elhagyása után a Hungária körúton közelíthetik meg a BOK Sportcsarnokot.

NYITVATARTÁS

A rendezvényre érkezők már 7:30 órától birtokba vehetik a BOK Sportcsarnok területét.
A résztvevőknek legkésőbb 18:30-ig kell elhagyniuk az épületet.

FRISSÍTÉS

Az eseményen egész nap folyamatosan rendelkezésedre állnak frissítőállomások a DECATHLON Nagyszínpadnál, a Fitneszpark területén, valamint minden egyes tematikus különtermünknél. Emellett figyelmedbe ajánljuk az Életmód Expo termékkóstolóit, ahol az egészséges táplálkozás legújabb élelmiszereivel ismerkedhetsz meg.

ÖLTÖZŐ ÉS RUHATÁR

Az esemény napján öltöző és ruhatár üzemel, melyet a résztvevők ingyenesen használhatnak.
A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk.

BÜFÉ

A BOK Sportcsarnok büféi az esemény ideje alatt nyitva tartanak.

REGISZTRÁLJ AJÁNDÉKAINKÉRT!

Töltsd ki belépőjegyedet a szükséges adatokkal és add le a BOK Sportcsarnok előterében található regisztrációs pultoknál. A belépőjegy személyes adatokat tartalmazó részének kitöltése után, a jegy leadásával a nap folyamán bármikor átveheted a támogatók ajándékait, bármelyik ‘ajándékcsomag átvétele’ felirattal jelzett táblánál. A jegy leadásával részt veszel a sorsoláson, ahol további értékes támogatói ajándékok találnak gazdára. Ha előjelentkeztél eszközös órára, akkor az ajándékcsomagot a karszalagoddal együtt veheted át az ABC szerint jelölt pultoknál.

LÉTSZÁMLIMIT

Az eseményre az első 4000 jelentkező részére tudjuk biztosítani a részvételt.

SAJÁT ESZKÖZ BEJELENTÉSE

A rendezvényre behozott saját eszköz bejelentése kötelező! A saját eszközt külön jelölőszalaggal látjuk el, amelyet a termek bejárata előtt kell kérni, a terembe lépés előtt. Az Arénából (eszközös óra után az adott teremből) csak a jelölőszalaggal ellátott eszköz vihető ki. A saját eszközt hozók is jelentkezzenek előre, hisz csak így biztosított a bejutás az órára!

 

HOZTÁL MAGADDAL SAJÁT ESZKÖZT?
NE FELEJTSD EL BEJELENTENI!
A rendezvényre behozott saját eszköz bejelentése kötelező! A saját eszközt külön jelölőszalaggal látjuk el, amelyet a termek bejárata előtt kell kérni, a terembe lépés előtt. Eszközös óra után az adott teremből csak a jelölőszalaggal ellátott eszköz vihető ki. A saját eszközt hozókra is vonatkozik az előjelentkezés, hisz csak így biztosított a bejutás az órára.

KIVÉTEL! Amennyiben saját Kangoo cipőt vagy Gymstick botot hoztál magaddal, jelölőszalagot a bejáratoknál található „SAJÁT KANGOO ÉS GYMSTICK BEJELENTÉSE” felirattal jelölt asztaloknál kell kérned. KANGOO CIPŐ és GYMSTICK BOT FELVÉTELE: A Kangoo cipők és Gymstick botok előjelentkezés nélkül, ingyenesen bérelhetők, és kizárólag érkezési sorrendben kerülnek kiosztásra a készlet erejéig.

KANGOO CIPŐ ÉS GYMSTICK BOT LEADÁSA

Az adott óra után kérünk, minél előbb add le a cipőt vagy botot, amelyre kizárólag a DECATHLON Nagyszínpaddal szemben lesz lehetőséged! Fontos, hogy a cipővel és a bottal nem hagyhatod el a BOK Csarnok területét! A kijáratoknál a biztonsági személyzet ezt ellenőrizheti.

FIGYELMEZTETÉS MINDEN RÉSZTVEVŐNEK

A sporttevékenység az összes élettani előnye mellett – nagyon kis mértékben ugyan, de veszélyeket is jelenthet. Fontos, hogy komoly teljesítmény előtt konzultálj az orvosoddal! Csak felkészülten vegyél részt az átlagosnál nagyobb igénybevételt jelentő sporteseményen vagy megterhelőbb edzésen! Betegen, sérülten, lázasan, hányás vagy hasmenés után ne vegyél részt a kinézett eseményen, soron következő edzésen! Bármilyen szokatlan jelet érzel magadon sportolás közben, lassíts, állj meg, ha kell, kérj segítséget!

A fentiek nem függnek a sporttevékenység hosszától, egyedi, hogy kinek mi jelent komoly teljesítményt.

Légy felelős önmagadért, sportolj okosan!

ORVOSI ÜGYELET

A helyszínen állandó orvosi ügyelet van.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Belépőjegyed a 14. DECATHLON FittAréna rendezvényre és egyszeri belépésre jogosít, de csak abban az esetben, ha elfogadod az alábbi feltételeket, és tudomásul veszed, hogy köteles vagy betartani az intézmény házirendjét és a biztonsági rendszabályokat a rendezők ellenőrzése mellett.

A rendezvényre 14 éven aluli látogatók csak felnőtt korú kiserővel léphetnek be. A rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja. A rendezőség mindent megtesz a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal. A rendezőség a 2005. évi CXXXlII. tv. alapján – egyebek mellett – jogosult a látogatók igazoltatására, csomagjuk átvizsgálására, meghatározott tárgyak bevitelének megakadályozására, s a rendezvény megtartását zavaró személyt távozásra felszólítani. Ez esetben a belépőjegy árát a rendezőség nem téríti vissza. Az eseményre való jegy megvásárlásával hozzájárulsz, hogy az eseményen rólad kép- és filmfelvétel készülhet, az esemény internetes vagy televíziós közvetítésében, fotóanyagain, valamint azok reklámcélú felhasználásában (pl. óriásplakát, szórólap, banner, facebook promóció stb…) szerepelhetsz, ezekért semmilyen követeléssel nem léphetsz fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.

Kérjük, hogy belépőjegyedet kizárólag hivatalos jegypénztáraknál vásárold, jegyedet fénymásolni, vagy bármilyen úton reprodukálni ne engedd, mert a  hamisítók illetve a hamis jegy felhasználója ellen eljárást kell indítanunk. A jegyek rejtett biztonsági jellel védettek, eredetiségüket a rendezők a bejáratnál ellenőrzik.


A BSI Sport Kft. adatvédelmi nyilatkozata a www.futanet.hu oldalon olvasható.