ÉletmódExpo és FitneszPark

A 14. DECATHLON FittAréna ÉletmódExpoja jelenleg szervezés

alatt van, kedvcsináló gyanánt böngészd át a 2018-as kiállítók listáját!

 

Az idei évben is felépülő Fitneszpark és ÉletmódExpo kiállítóiról az alábbiakban részletesen olvashattok, a lista folyamatosan bővül.

Az esemény részeként felépül egy 4000 négyzetméteres Fitneszpark és ÉletmódExpo, ahol minden eddiginél nagyobb területen találkozhatunk az aktív színpadok kínálatával, elsőként vásárolhatunk számos sportruházat legújabb kollekciójából, valamint mérhetjük fel testünk egészségügyi és edzettségi állapotát.

Szeretnél termékeddel te is bemutatkozni a 13. DECATHLON FittArénán?

Keress minket a kiállítói lehetőségekkel kapcsolatban a sales@futanet.hu emailcímen.

 

Decathlon
EGYÜTT, FITTEN! MOZDULJ VELÜNK!

Éld át velünk a fitnesz sokszínűségét, ha még nem próbáltad, de szívesen belekóstolnál, kezd el velünk!
Indítsuk Együtt az edzést 9:30-kor a DECATHLON DOMYOS Nagyszínpadnál Borsos Peti és Szőke Fanni DECATHLON WarmUp óráján!
Sportolj Velünk az ÉletmódExpo és FitneszParkban a Decathlon standnál is! Várunk minden érdeklődőt köredzéssel, jógával, kardio- és alakformáló mozgásformákkal, nyújtással. Aki valamelyik edzésen részt vesz, nincs más dolga, mint kitölteni egy szelvényt, amivel indul a sorsoláson a Decathlon ajándékkártyákért! Bármelyik állomáson bármikor csatlakozhatsz, edzőink segítenek a gyakorlatok helyes végrehajtásában.
A Domyos jógateremben idén is ki lehet próbálni jógaszőnyegeinket. Az előzetesen regisztráló résztvevők között ajándékokat sorsolunk! Ezeket a Decathlon standnál lehet átvenni a nap folyamán!

https://kozosenasportert.hu/mozdulj-velunk-fittarena/

Bánkuti Gabriella- Sport Move Kft.
A tavalyi évben is fantasztikus hangulatot varázsoltuk a Spartanfitt mozgásszínpadra. Magyarország legkiválóbb spartan oktatói idén is különböző óratípusokkal várják a mozogni vágyókat. A saját testsúlyos, korrekciós edzésektől a keményebb, spartan fighter és spartan girja (kettlebell) edzéssel kedveskedünk a minket választóknak. A részletes órarendet idekattintva érheted el.

A spartanfitt rendszer világszinten elismert és alkalmazott edzésformációkat tartalmaz. A standunkon a spartanfitt edzésrendszer tanfolyamairól is tájékozódhatsz. Csatlakozz hozzánk, legyél te is SPARTAI!

A résztvevőknek 10.000 Ft értékű tanfolyami kuponokkal kedveskedünk. Ezen kívül lehetőség lesz spartan ruházat vásárlására, sőt, spartai sisakokban is lehet majd fényképezkedni. Bánkuti Gabi sikerkönyvei is megvásárolhatóak lesznek a helyszínen, ahol Gabi dedikál is.

www.spartanfitt.com

BÉRES
A Béres Gyógyszergyár piacvezető az egészségmegőrző készítmények gyártása és forgalmazása terén, számos terméke szintén piacvezető pozíciót tölt be. A Béres Porcerő és Magnézium készítményeinkkel törekszünk az örömteli mozgás, az aktív élet elkötelezetteit támogatni és ezúton hozzájárulni a mindennapi mozgás élményéhez. Termékeink népszerűsítésén túl az egészséges életmód oktatására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Standunknál szerencsekerékkel várjuk az érdeklődőket, a játék nyerteseit ajándékcsomaggal lepjük meg.

https://beresmozgas.hu/

Bodybutiq
Cégünk célja olyan termékek forgalmazása, melyek ápolják és védik bőrünket. Ezért természetes kozmetikumokat kínálunk, melyekre magas arányban jellemzők, hogy állatokon nem teszteltek, vegánok, hipoallergének. Hiszen számunkra fontos az, hogy minél több legyen az elégedett vevő. Be beautiful today!

A helyszínen terméktesztelési lehetőséget boztosítunk, továbbá mintatermékeket is kínálunk az érdeklődőknek.

A kiállítás időtartama alatt a Jessup termékek 50 % kedvezménnyel
vásárolhatók meg, 10.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig 10%
kedvezmény jár (ez alól kivételt képeznek az akciós Jessup termékek.).

www.bodybutiq.com

Biopont
  A Biopont Kft. Magyarország piacvezető bioélelmiszer-gyártó és -forgalmazó vállalata.
Az 1997-ben alakult cég fő célja, hogy teljesebbé tegye fogyasztói életét, segítse az egészséges életmódot, a tudatos táplálkozás minél szélesebb körben történő megismerését.
A standon bioélelmiszereket kóstoltatunk és ajándékot osztunk. 20-50%-os, kedvezményes vásárlási lehetőséggel is várjuk az érdeklődőket.http://biopont.hu/
BioTechUSA
Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójaként elköteleztük magunkat a sport és az egészséges életmód mellett. Hiszünk abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon: the greatest wealth is health.

Nálunk mindent megtalálsz, ha fogyni vagy izmosodni szeretnél, növelni akarod a teljesítményedet, vagy többet tennél az egészségedért.

Több mint 600 termékvariációt kínálunk, köztük fehérjeporokat széles választékban, aminosav készítményeket, különböző szeleteket, edzés előtti formulákat, állóképességi sportokhoz kapcsolódó termékeket, testsúlykontroll-formulákat, több mint 40, magas hatóanyagtartalmú vitaminkészítményt. A hölgyek számára külön termékcsaládot fejlesztettünk ki BioTechUSA for Her néven. Figyelünk arra, hogy portfóliónkban cukor-, laktóz- és gluténmentes termékek is elérhetőek legyenek, és a vegánok számára is kínáljunk alternatívát.

Standunknál várjuk a vállalkozó kedvűeket, akik egy kis játékért cserébe nyereménnyel gazdagodhatnak. Táplálkozási és edzés tanácsadással, valamint ingyenes termékkóstolóval várjuk az érdeklődőket!

A rendezvény ideje alatt a standunknál található termékek és kiegészítők 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

https://biotechusa.hu/

Budai Tenisz Centrum
  A Budai Tenisz Centrum egyediségét és kiemelkedő jellemzőjét a modern és nemzetközi szintű infrastruktúrán kívül, az utánpótlásban és a verseny teniszben való pontos, egyénre tervezett és célszerűen elvégzett edzésmunka lehetősége képezi. A fiatal játékosoknak és versenysportolóknak a képzését és a felkészítését magasan kvalifikált és nemzetközi tapasztalattal rendelkező, specialistákból álló stáb látja el a Blue Tigers Club akadémiánkon belül.

Az eseményen célunk a Tenisz Klub és Akadémia, valamint a HEAD teniszmárka bemutatása.

www.budaitenisz.hu

Concept2 Hungary 
A Magyar Ergométer Szövetség célja egy olyan sportágtól és sportmúlttól független versenyrendszer működtetése, mely különböző típusú ergométereken zajlik. Bárki nevezhet
és részt vehet a versenyeken, amelyek akár adott helyszínen, akár a virtuális térben (online) kerülnek megrendezésre.Concept2 – a világ első legjobb evezőgépe
További termékek:
Concept2 Skierg – síergométer
Concept2 BikErg – kerékpár ergométerAz érdeklődők 500 m-es versenyben tehetik próbára magukat. Vásárlási lehetőséget is biztosítunk.www.concept2.hu
Cornexi Food Kft.
Mi a Cornexinél több évtizedes hagyományokra alapozva tudjuk, az egészség érték. Elérhető és fenntartható. Tapasztalatainkkal létrehoztuk, kutatásainkkal folyamatosan fejlesztjük termékeinket, melyek segítik a harmonikus, kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozást. Termékpalettánkban megtalálható az idei év Mentes termék díj verseny nyertese: a hozzáadott cukor nélküli zabkásák, továbbá a legújabb fejlesztésű reggeliző gabonapelyheink, müzli -és zabszeleteink.

A helyszínen megkóstolhatóak és kedvezményes áron megvásárolhatóak lesznek termékeink.

http://cornexi.com/

Dia-Wellness
Dia-Wellness – Jól érzem magam!

Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, étel intoleranciával élőknek és a tudatos táplálkozás híveinek fejleszt ki funkcionális élelmiszereket az m-Gel Hungary Kft. A  Dia-Wellness, Kölyökbarát, Gluténmentes és PaleOK termékcsaládok tagjainál a jó beltartalom a hagyományost megközelítő, kellemes ízvilággal párosul.

A termékcsalád tagjai között vannak lisztkeverékek általános konyhai használatra, valamint nokedli, gombóc, palacsinta, pizzatészta készítéséhez valók is. Megtalálhatók a kínálatban a száraztészták, különféle lekvárok, fagylaltporok, pudingporok, szörpök és a mogyorókrém is. Kaphatók cukorhelyettesítők, kényelmi keverékek, kollagénnel dúsított termékek.

Termékeink megvásárolhatóak webáruházunkon keresztül: www.dia-wellness.com, valamint kisebb és nagyobb bio boltokban, pl. BiJó, HerbaHáz, MediLine, illetve az Auchan áruházaiban.

A rendezvényen szörp-és süteménykóstolóval várjuk a résztvevőket. Kvízjáték keretén belül hasznos ajándékokat lehet nyerni: Dia-Wellness termékeket, kötényt, uzsonnásdobozt, spatulát.

Standunkon 20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a termékeink.

http://dia-wellness.com/

Dr.Kelen – Egészségtudatos kozmetikumok
  A Dr.Kelen egészségtudatos kozmetikumokat egytől-egyig a cég gyógyszerészei fejlesztik és a teljes gyártási folyamatot felügyelik. A termékek természetes gyógynövényi hatóanyagokkal, mesterséges anyagok (pl. tartósítószer) nélkül készülnek. Fit zsírégetőkkel és Sportkrémekkel most megújult formában találkozhatsz.

A rendezvényen egyadagos termékmintát biztosítunk az érdeklődőknek, illetve minden vásárlás után lehetősége van a vásárlónak meglepetéseket nyerni a „dobófalnál”. Termékeink akciós árakon kaphatóak az eseményen.

http://www.drkelen.hu/10p/fit-alakformalok.html

Eisberg
  „A frissesség művészet”  – vallja magáról a 24 éve hazánkban is sikerrel működő, konyhakész salátákat forgalmazó Eisberg Hungary Kft., Európa egyik vezető vállalatának számító, 5 országban jelen levő svájci cégcsoport hazai tagja. A gyáli üzem 3000 négyzetméteren, 150 munkatárs közreműködésével, profi osztályozó-, mosó-, szárító- és csomagoló berendezések segítségével állítja elő friss, ropogós termékeit. Egészséges, konyhakész, extra friss termékeket előállítani nagy kihívás és egyben nagy felelősség is, ennek érdekében a cég folyamatosan fejleszti élelmiszer-biztonsági előírásait és termékeit.

A standunkon mindenkit friss, ropogós salátával várunk és Green Drink salátaturmixunkat is bemutatjuk az érdeklődőknek.

http://salatazz.hu/

Erste Bank Hungary Zrt.
  Az Erste Max Hitelkártya és a Wizz Air Hitelkártya értékesítése.

https://www.erstebank.hu/hu/ebh-nyito/mindennapi-penzugyek/hitelkartyak

Fitness Akadémia
1996-ban alakult a Fitness Akadémia, az ország első, államilag elismert (OKJ-s) végzettséget nyújtó sport-magániskolája.
Szakmai hitelességük növekedésével egyre több lehetőség nyílt meg előttük. Több szakszövetséggel és elismert sportági szakemberrel találtak egymásra az elmúlt években, így képzési kínálatuk új sportágakkal gazdagodott. A Fitness Akadémián felhalmozódott hatalmas szakmai tudás ma már lehetővé teszi azt is, hogy gondoskodjanak a náluk végzett, több ezer hallgató folyamatos továbbképzéséről is, speciális érdeklődési irányokat kielégítő tanfolyamok szervezésével. Hiszik, hogy ez a szakmai karrier és tartós siker alapja.
Tartozz Te is ahhoz a több ezer fős csapathoz, amelynek tagjai tudásukban, szellemiségükben is igazi “Fitness Akadémiásként” dolgoznak szerte az országban és a nagyvilágban!
Az eseményen a Fitness Akadémia színpadán 35 perces órákkal várják az érdeklődőket. Az edzéseken helyszíni regisztrációval lehet részt venni.www.fitness.hu
Food Therapy Market
  Egészséges élet – egészséges lélek!

Hiszünk abban, hogy a megfelelő ételek és tápanyagok fogyasztása, valamint a rendszeres és aktív életmód hozzásegíthet minket a minőségi élet kialakításához. Az általunk forgalmazott termékek bárki életstílusába beilleszthetők, legyen akár elfoglalt üzletasszony/üzletember, tudatos anyuka, jógi vagy versenysportoló.

100%-ban természetes, organikus és egészséges termékek, szuperélelmiszerek, növényi fehérjék, nyers édességek, csokoládék, snackek, kókuszvizek, teák és egyedi detox palackok.
Gyere nézz szét nálunk, és változtasd meg az életed!

A standon a termékek kóstolására és megvásárlására is lehetőség lesz, 10% kedvezményt biztosítunk minden termékre. http://www.foodtherapymarket.hu/

Frenetic Fitness Ruházat
  Frenetic –a trend, a stílus és a tökéletesség világa!
Egy olyan magyar fitness ruházati céget hoztunk létre, ahol egyformán fontosnak tartjuk, hogy a funkcionalitás és a divat szinkronban legyenek egymással. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy az ország egyik legnagyobb fitness példaképével dolgozhatunk együtt és  exkluzív fitnessruházatot gyárthatunk minden sportolni vágyó számára.
A FittArénán a Frenetic és Frenetic by Rubint Réka fitnessruházati termékek felpróbálására is lehetőség nyílik. Széles termékpalettával és óriási akciókkal várjuk vásárlóinkat standunkon.http://www.frenetic.hu/webshop/
FruitVeB – Naponta 3×3 program
A “Fogyasszon naponta 3×3-féle zöldséget, gyümölcsöt az egészségért!” mottójú kampány célja a magyar fogyasztás bővítés mellett a termelés bővítése, a lakosság figyelmének felkeltése a magyar termékek vásárlásának fontosságára, valamint a hazai termékek ízletességére és kiváló minőségére.

Kóstoljátok meg az egyik kedvenc gyümölcsünket, az ALMÁT több féle formában a FruitVeB – Naponta 3×3 program standjánál!

https://www.facebook.com/pg/napi3x3/about/

GYMSTICKTM
A jól ismert GYMSTICKTM brand termékeinek széles palettáját ismerhetik meg a standon az érdeklődők.

A termékek megvásárolhatóak, előrendelhetőek, katalógusunkból kiválaszthatóak és tesztelhetőek lesznek a helyszínen. Az új KATUSBODY-GYMSTICK kollekciónk is megtekinthető és előrendelhető lesz az eseményen.

Következő képzéseinkre kedvezményes áron lehet regisztrálni! Várunk szeretettel!

https://gymstickwebshop.hu/

Indi-Go Style Fitneszruházat
Egyedi megjelenésű női és gyermek fitneszruházat.

Indi-Go Style …, hogy alig várd az edzést!

Az érdeklődők felpróbálhatják a ruhákat, vásárlási lehetőséggel, kedvezményekkel, akciókkal, kifutó termékek kiárusításával is várunk mindenkit!

https://indigostyle.hu/

IRON SYSTEM™ Hungary
A fitneszpiacon jól ismert több mint 10 éve működő HOT IRON® csoportos edzésmódszer egyedülállóan izgalmas és hatékony edzésrendszerének magyarországi képviselője mutatkozik be a standon.

Egész napos aktivitással készülünk, 35 perces HOT IRON® órákkal várunk mindenkit!

A márkához kapcsolódó ruhák és kiegészítők kedvezményes vásárlásra lesz lehetőség.

www.hot-iron.hu

KATUSBODY, KATUSFOOD
A Katus standon nemcsak nagyon finom KATUSFOOD szénhidrátcsökkentett péksüteményeket kóstolhatsz meg, de Vitaminwell üdítőkkel is csillapíthatod szomjadat. A Kyani, a Sytx és az Armónia termékeit is kipróbálhatod, továbbá az új KATUSBODY kollekció is megérkezik a Fittarénára.

Vitaminwell játékkal várjuk az érdeklődőket. Minden KATUSBODY termékre 20% kedvezményt biztosítunk.

https://www.katusbody.hu/

nicoflex medi forte
A Nicoflex család tagja, a nicoflex medi forte krém kiemelt hatékonysággal alkalmazható akut sérüléseknél – rándulásoknál, zúzódásoknál, húzódásoknál, sportsérüléseknél és edzések előtti bemelegítések alkalmával egyaránt.

Masszőreink kb. 10 perces masszázzsal lazítják el a megfáradt izmokat. Emellett ajándékokkal és kedvezményes vásárlási lehetőséggel is várjuk az érdeklődőket.

http://nicoflex.hu/

Norbi Update Lowcarb
AZ UPDATE EGY ÉLETRE SZÓL. EGY JOBB ÉLETRE.
Az Update egy étrend, egy létrend. Tök jó kaják, melyben kevesebb a szénhidrát!
Az Update már bizonyított, tízezrek dobták le a kilókat, és váltottak egészségesebb életre.
Neked sem kell lemondanod a finom falatokról, mert Update-ből van minden jó.Gyere és kóstold meg!A helyszínen vásárlási lehetőséget is biztosítunk.https://www.update1.hu/
Lactalis Hungária Kft.
A Lactalis a világ 85 országában van jelen. A cég  80 éves sikertörténete ellenére megmaradt családi vállalatnak, melynek célja a tejtermék legjavát adni a világnak. A hazai fogyasztók a Lactalis csoport forgalmazásában ízlelhetik meg a Parmalat széles tejtermékválasztékát is, köztük pl. az idei év újdonságát, a Parmalat Fit proteinben gazdag italt.A Parmalat Fit proteinnel gazdagított termékek magas fehérje, alacsony zsír- és kalóriatartalmával ideális kiegészítője az aktív és egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen kiegyensúlyozott táplálkozásnak!

A termék elérhető csokoládés, vaníliás és banános ízben, 500ml kiszerelésben.

Minden FittAréna résztvevőnek jár egy palack Parmalat Fit proteinben gazdag ital, amit a hostessektől tudnak átvenni.

www.parmalatfit.hu

PERSKINDOL MASSZÁZSPAVILON
A Perskindol Masszázsponton az érdeklődők megismerhetik a Perskindol, Antimetil és Revalid termékeket.

Ingyenes masszázzsal, hajvizsgálattal és termékmintákkal várunk mindenkit!

https://ewopharma.hu/perskindol

PODIART Kft.
A láb statikai rendellenességei problémákat okoznak, olyannyira, hogy néha meggátolják az embert a szabad mozgásban, sportolásban. Egyedi, személyre szabott talpbetéteink segítenek visszanyerni a mozgás örömét. A mozgás maga az élet és a világ arra vár, hogy meghódítsuk!

Ingyenes számítógépes talpvizsgálattal várjuk az érdeklődőket. Ha szükséges, a helyszínen igény szerint a problémádnak megfelelő egyedi, kézzel gyártott talpbetétet is rendelhetsz 10-15%-os kedvezménnyel.

http://podiart.hu/

Rolling Café
Egy jó ötletet követően, létrehoztunk egy Magyarországon teljesen egyedülálló, kávéztatásra alkalmas utánfutót, melynek az a célja, hogy a kávézókban jól megszokott minőséget és a hozzáadott értékeket rendezvényekre, fesztiválokra, céges összejövetelekre eljuttassuk.

A Moninnal együttműködve van lehetőség a cukormentes szirupok megkóstolására kávéitalokban. A helyszínen mind a kávéitalok, minde a cukorszirupok megvásárolhatóak lesznek.

http://rollingcafe.hu/

Samsung
   A Samsung Galaxy Studio kitelepülése az okostelefonok bemutatása mellett a mindennapi életünket segítő okoseszközök megismerésére és kipróbálására biztosít lehetőséget.

http://www.samsung.com/hu/

Spuri Futóbolt
A Spuri Futóbolt Magyarország legnagyobb futóbolt-hálózata. Az 5 budapesti üzlet mellett Győrben, illetve Debrecenben is várja és kiszolgálja a futás szerelmeseit.

A 13. DECATHLON FittArénán azonban nem a futás kerül fókuszba. A jól ismert választék mellett fitneszruhák és -cipők széles skáláját kínáljuk 30-70%-os kedvezménnyel.

https://www.spurifutobolt.hu/

Sugár Fitness
A Fineszparkban 70 nm-es területen várjuk vendégeinket! 8 oktatónk mutatja majd be legnépszerűbb óráinkat.

Bemutató óránikon a részvétel helyszíni regisztrációval lehetséges. A regisztráció az infopultunkon keresztül történik az e-mail cím megfadásával. Az órák résztvevőit Sugár Fitness pólóval lepjük meg, továbbá ajándék kaparós kupont kapnak, amelyekkel Sugár Fitness és Sugár Mozi ajándékokat nyerhetnek.

A szünetekben “kihívásokat” szervezünk. 1 perc alatt megadott darabszámú gyakorlat sikeres elvégzése esetén a résztvevő megpörgetheti szerencsekerekünket, amellyel Sugár Fitness és Sugár Mozi nyeremények tulajdonosa lehet.

Órarendünk:

09:30-10:05 Fehér Sanyi – Zumba
10:20-10:55 Kilián Csillag – Alakformáló
11:10-11:45 Kállai Etus – Zumba
12:00-12:35 Hóbor Niki – Alakformáló
12:50-13:25 Szántó Ildikó – Salsa Fitness
13:40-14:15 Kovács Csilla – Alakformáló
14:30-15:05 Angyal Andris – Zumba
15:20-15:55 Mucsi Edina – Alakformáló

https://www.sugarfitness.hu/

Tatarek System (IronBox és Tatarek 4life)
  IronBox tanfolyamok (edzőképzés) promóció, Tatarek 4Life Program (Életmódváltó
Program) promóció, Edzőtábor-promóciókhttp://tatarekrezso.hu/
Toman Diet
A Toman Diet egy minőségi termékeken alapuló fehérjediéta, amely az ínyencek számára is élvezhető ízeket nyújt. Az egyedi fejlesztésű, francia és belga laboratóriumokban kísérletezett ételek fogyasztásával jelentős súlycsökkentés érhető el, az izomtömeg megőrzése mellett.

A standon lehetőség nyílik a termékek megkóstolására.

www.tomandiet.com

Viwa Vitaminvíz
  Újgenerációs funkcionális ital az aktívan élők részére. Sztíviával, vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Igyál egészségeset!

A helyszínen lehetőség nyílik a termékek megkóstolására és vásárlási lehetőséget is kínálunk.

www.viwa.eu

WinnerZone Kft.
A WinnerZone-nál hiszünk a divat és a funkció egyensúlyában.

Ha olyan ruhát viselsz az aktív életmód során, ami passzol hozzád, jobban fogod érezni magad. Mivel a szövet veled együtt mozog, te is könnyedebben fogsz mozogni. MIvel a darabok veled együtt teljesítenek, a te teljesítményed is jobb lesz. A termékeink lehetővé teszik, hogy minden szituációban a legjobb formádat hozd. Legyen az egy prezentáció a munkahelyeden, egy fárasztó, rohangálós nap vagy egy kemény edzés.

Termékeink megvásárolhatóak lesznek a helyszínen, különféle akciókkal is várjuk az érdeklődőket.

www.winnerzone.hu

ZONA
  A ZONA standon ott sorakozik minden és mindenki a fitt életmódod szolgálatában! Itt debütál az új őszi-téli ZONA edző- és futóruha kollekció, de megtalálod majd a leárazott korábbi darabokat, és lesz természetesen turkáló is.

Egész napos ZONA edzés lehetőség Péntek Enikő hivatalos ZONA edzőivel.

MAXnutrition táplálékkiegészítők és szakmai segítség vár, valamint a rúdfitnesz Európa Bajnok Floch Detti, hogy bevezessen a „rudazás” alapjaiba.

Igazi „élő”, pezsgő standdal várunk egész nap.

Vásárlásodat mosolygós ZONA team segíti, a standon próbafülke és tükör is rendelkezésre áll.

A ZONA Stage-en Péntek Enikő hivatalos edzőinél próbálhatod ki/nézheted meg a ZONA edzés különböző irányzatait. DJ Kau egész nap élőben mixel, hogy a hangulat is kifogástalan legyen! Lehetőséged lesz kipróbálni a rúdfitneszt is Floch Dettivel. Ha az egész napodat a ZONA stage-en töltöd sem fogsz unatkozni. MAXold ki a napod velünk!

http://zonaedzes.hu/